Dunstone Blended Whisky – velegnet til whiskysauce

Dunstone Blended Whisky – tæt på udrikkelig

Dunstone Finest Blended Whisky er en whisky på 40% Vol. Der er absolut intet, der antyder, hvor denne whisky har sin oprindelse. Der står “Finest Imported Quality”, fra Wilhelm Braun Erben GmBH & Co i Tyskland. Der er ingen aldersangivelse på flasken.

Anmeldelse #3

Anmeldelse af Dunstone Finest Blended Whisky

Næse:

Den dufter ikke af noget, der minder om whisky jeg har duftet tidligere. Den dufter meget sprittet, med toner af toilet rens eller vindues spray. Altså ikke for godt, og meget industrielt. Duften er absolut ikke noget, der indbyder til at tage en mundfuld af whiskyen.

Dunstone Finest Blended Whisky

Dunstone Finest Blended Whisky

Palette:

Denne whisky smager nærmest kun af sprit. Hvis man smager godt efter kan man ane en lille smule smag af noget karamel, eller måske brun sukker. Muligvis noget producenten har brugt til at indfarve denne drik med. Jeg tvivler nemlig på, at den overhovedet har været i nærheden af et whiskyfad for at opnå noget alder, smag eller den urin-gule farve. Apropos urin-gul; så er det heller ikke så langt fra de smagsnuancer man finder i denne whisky…

Afslutning:

Der er ingen afslutning. Når man har sunket sin mundfuld, eller den mængde man tør indtage, så er det slut. Det eneste man fornemmer er lidt eftervarme fra de 40% Vol den har i alkohol. Når det så er sagt, så er det jo faktisk meget heldigt, at der ingen eftersmag er, for så er denne vederstyggelighed forhåbentligt hurtigt glemt.

Konklusion:

Whisky? – Nej, ikke det der ligner! Man skal ikke være kræsen, hvis man har tænkt sig at drikke denne dram som den er. Om den smager godt, hvis man blander den op med cola eller lignende, det skal jeg lade være usagt. Jeg har ikke haft modet eller lysten til at afprøve det. På den anden side, hvad kan man forvente at få for 50,- kroner syd for grænsen? Jeg har dog fundet en ting, at bruge den til. Den er fortrinlig i whiskysauce! Her bruger vi den flittigt i vores hjem. Konlusionen på anmeldelsen af Dunstone Blended whisky er, at jeg faktisk godt  kunne finde på at købe den igen til netop whiskysauce, men absolut ikke til andet.

1/5 (6)